Boek Lovers Corner

Waarom zijn bedrijfsreviews belangrijk?

Onderzoek doen naar een bedrijf voordat u hun diensten inhuurt, kan u geld en hoofdpijn besparen. Het kan u een beter idee geven van de kwalificaties en/of vaardigheden die het werk of de dienst die u nodig hebt zullen uitvoeren, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Houd in gedachten dat velen die op beoordelingssites schrijven dit doen na een negatieve ervaring, terwijl degenen die uitstekende service ontvangen misschien niet zo geneigd zijn om een beoordeling op dergelijke sites te schrijven. 

Niettemin zijn beoordelingssites zeer goede manieren om een idee te krijgen van de sterke en zwakke punten van een bedrijf voordat u het inhuurt. U krijgt meestal een heel goed idee van het niveau van hun dienstverlening. Waarom bedrijfsreviews belangrijk zijn, leggen we je graag uit.

Waar kunt u terecht voor beoordelingen van bedrijven?

Angie’s List is een lidmaatschap dienst waarvoor een maandelijks bedrag wordt gevraagd. Het voordeel is dat serieuze recensenten de meeste beoordelingen geven. Een klant met een wrok om welke reden dan ook zal minder geneigd zijn de lidmaatschapskosten te betalen om een negatieve recensie achter te laten. U krijgt meestal meer gedetailleerde informatie van toegewijde recensenten zoals de Angie’s List gemeenschap. Het nadeel is uiteraard de maandelijkse bijdrage. Als je op zoek bent naar een mooi voorbeeld, bekijk dan eens deze sneakersreinigen.nl review.

Yelp is een zeer populaire gratis dienst die door veel consumenten wordt gebruikt. Er zijn tal van categorieën, en gebruikers beoordelen het bedrijf of de vestiging op een schaal van vijf sterren. Het bedrijfsprofiel biedt ook relevante informatie. Restaurants bieden informatie over menuprijzen, parkeren, kleding, of ze bezorgen en afhalen, of ze creditcards accepteren en openingstijden, naast vele andere nuttige kenmerken.

Google Reviews is een andere zeer populaire beoordelingen dienst met veel klanten beoordelingen, misschien toe te schrijven aan het overwicht van Google’s zoekmachine. Zoek een lokale vestiging in Google, en u vindt niet alleen websites en webpagina’s met betrekking tot het bedrijf, maar u ziet ook de locatie van het bedrijf op Google Maps en alle recensies die erover zijn geschreven.

Conclusie

Recensenten op dergelijke sites zijn klanten van deze bedrijven en diensten, en bieden hun mening en ervaring aan om anderen te helpen die overwegen hen in te huren. Natuurlijk moet u recensies altijd met een korreltje zout nemen. Als er niet veel beoordelingen van het bedrijf zijn, is de steekproefgrootte misschien niet groot genoeg om een goed beeld te krijgen van de service die ze verlenen. En sommige bedrijven plaatsen recensies over zichzelf op deze sites, vooral op gratis beoordelingssites.

Labels :

Delen :

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr