Boek Lovers Corner

Starfighter Visueel Nieuwtje

Visual novels zijn misschien iets waar je al over gehoord hebt. Om de een of andere reden had ik er online veel over gehoord, vooral over hoe geweldig ze waren, met mooie kunst, en of ze niet in het Engels beschikbaar waren of veel technische kennis vereisten om ze op mijn computer te gebruiken. Lange tijd leken ze buiten bereik, maar toch wenste ik dat ik er een kon spelen!

Grafische roman verhaal

Er gebeurt heel veel in visuele romans, van de kunst tot het verhaal tot de romance van je keuze (dit is voor mij zo’n beetje het ultieme en alles wat ik in deze wereld verlang). Ik wilde er al heel lang een maken, en met de hulp van Date Nighto’s fantastische VNengine, kan ik dat nu doen!

Dit is wat ik probeer te bereiken: het spel eenvoudig maken om te leren en te spelen. Als je jezelf niet als een gamer beschouwt, kun je datenighto.com’s visuele roman direct in je web browser spelen zonder dat je speciale software nodig hebt.

De beeldroman moet ook toegankelijk zijn voor zowel oude fans als nieuwkomers! Er is voor elk wat wils, inclusief een buiging voor aficionados en een warme groet voor nieuwkomers.

Met alle persoonlijke onderdompeling en betrokkenheid van visuele romans, probeer ik het drama en de romantiek van Starfighter aan jou te leveren in een visueel romanformaat.

Als je een idee wilt krijgen van hoe de visuele roman eruit zal zien, bekijk dan deze demo! Alleen de meest recente versies van Chrome en Internet Explorer 11 ondersteunen dit).

In het begin speel je als een beginnende vechter die zich bij een team voegt op een gevaarlijke verkenningsmissie. De wereldbol en je nieuwe navigator worden aan je voorgesteld. De gebruikelijke cast van Starfighter zal verschijnen, hoewel dit verhaal zich niet precies afspeelt in het tijdsbestek van de webcomic (zie het meer als een nevenmissie van de huidige serie). Er zullen veel nieuwe personages worden geïntroduceerd, evenals exclusief artwork.

Verwacht wordt dat het spel in de vroege lente van dit jaar klaar zal zijn. Hoe lang het ook mag lijken, we gaan er veel moeite in steken om dit een zeer uitzonderlijke ervaring voor jullie te maken! De wekelijkse Starfighter pagina’s zullen je ook gezelschap houden!

Er is volwassen inhoud in de Starfighter comics (lees het hier, NSFW), die zich concentreert op karakter interactie en drama, evenals sci-fi actie en seksuele spanning. (Ook, het is alleen geschikt voor volwassenen om te zien!) Sinds 2008, is het in ontwikkeling en staat bekend om zijn kenmerkende kunststijl, meeslepende primaire personages, en volwassen thema’s. Dit is de setting voor de visual novel, hoewel het niet nodig is om de comic gelezen te hebben om ervan te genieten!

Starfighter is een mix van mijn hobby’s en een eerbetoon aan genres die mij hebben beïnvloed, maar toch heb ik altijd geprobeerd mijn eigen stem in het werk te leggen, en ik streef ernaar om deze erfenis voort te zetten in de Starfighter visual novel. Ik wil een verhaal vertellen dat nieuw, spannend en bovenal origineel is.

Met behulp van de Starfighter graphic novel, wil ik het Starfighter universum uitbreiden en het aan jullie, mijn fans, leveren. LATEN WE HET SAMEN WAAR MAKEN!

Traktaties voor de Starfighter Kickstarter

Eerst en vooral, krijgen jullie mijn onverdeelde aandacht en toewijding, wat werkelijk onbetaalbaar is. Maar ik heb ook een heleboel fantastische beloningen in petto voor de backers van mijn Kickstarter campagne!

Alle niveaus zijn inclusief de visuele roman, natuurlijk! Maar naast het spel, is er een heleboel exclusieve items die alleen beschikbaar zijn tijdens de Kickstarter-campagne. Ik ben benieuwd wat jullie van deze nieuwe features vinden, en ik hoop jullie ook!

Labels :

Delen :

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr